Interesse?

Ben jij oplossingsgericht, flexibel, besluitvaardig en praktisch ingesteld? Solliciteer dan via het formulier bij de vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 050 409 8000

Leerling Elektromonteur infra

Type vacature: Full Time
Locatie: Zuidlaren - Projecten
Vakgebied: BBL Elektrotechniek Installatietechniek laag- en middenspanning Middenspanning;

De functie:
Wat is er nou mooier dan lekker in de buitenlucht aan het werk te zijn? Natuurlijk is dit minder leuk als het regent, maar de gezelligheid met je collega’s maakt een hoop goed. Vind jij dit ook en heb je interesse in elektrotechniek of energietransitie? Dan moet je deze vacature zeker goed lezen!

Wij hebben een uniek werk-leertraject voor jou! In dit werk-leertraject start je als Leerling Elektromonteur in de infratechniek. Wij kennen drie specialismen in de elektrotechniek en jij mag kiezen welke het beste bij jou past.

Hoe kun je nou kiezen, zonder dat je weet wat je echt gaat doen? Dat is natuurlijk ook een moeilijke en daarom begin je met een oriënterende fase. Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden, ga je meelopen (en meewerken) in alle onderdelen. Heb jij voldoende gezien om een goede keuze te maken, dan meld je je aan voor die opleiding en ga je echt aan de slag met de opleiding.

Het is de bedoeling dat je uiteindelijk 2 opleidingen achter elkaar gaat volgen:

  • MBO niveau 2 opleiding tot monteur (duurt circa 1,5 jaar)
  • MBO niveau 3 opleiding tot eerste monteur (duurt circa 1 jaar)

Als Leerling elektromonteur ga je vier dagen per week werken en één dag per week naar school. Op het moment dat de schooluren binnen werktijden vallen, krijg je deze vergoed! De eerste 1,5 jaar werk je onder een fulltime tijdelijk contract bij Technicum en vervolgens krijg je een fulltime vast contract bij Alsema. Je opleiding wordt volledig betaald en je krijgt vanaf dag één salaris.

Klinkt goed toch? Lees gerust nog even verder en ontdek meer over Alsema, de drie elektrotechnische specialismes en wat je allemaal van ons krijgt.

Wij bieden:
Het allerbelangrijkste wat jij, als leerling elektromonteur, van ons krijgt, is een volledig betaald opleidingstraject tot eerste monteur elektrotechniek. Je krijgt eerst een tijdelijk contract bij Technicum en na1,5 jaar ga je rechtstreeks in dienst bij Alsema en wacht een vast contract op je.

Wat krijg je nog meer van ons:

  • Een fulltime dienstverband;
  • Salaris begint bij € 13,30 voor leerlingen zonder werkverleden (mits 21 jaar of ouder), maar heb jij wel werkervaring, dan wordt dit meegenomen in het bepalen van de hoogte;
  • Ga je onder de reguliere werktijd naar school (tot 17:00u), dan krijg je deze uren ook gewoon loon!
  • Vaste reiskostenvergoeding van € 0,21 per km voor woon-werk verkeer;
  • Een volledig verzorgde uitrusting met werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap.

Zodra je vast in dienst komt bij Alsema neem je tevens deel aan een bonusregeling middels een winstuitkering.

Deze vacature is verlopen.